An: 2018

32554998_2569189266638759_6938043234555789312_n

Lumina din lumina, la Giurgiu!

Dumincă 13 mai 2018, Ateneul „Nicolae Bălănescu” a găzduit cea de a IX-a ediție a Festivalului național interconfesional de muzică corală religioasă cu participare internațională “Lumină din lumină”, festival organizat de Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Giurgiu în colaborare cu Centrul Cultural ”Ion Vinea”. Timp de 4 ore, rând pe rând, pe… Citește mai mult Lumina din lumina, la Giurgiu!

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NUMĂRUL 7 A CÂȘTIGAT CEA DE-A V-A EDIȚIE A CONCURSULUI ”CINE ȘTIE, CÂȘTIGĂ”

Ajuns la cea de-a V-a ediție, concursul de cultură generală ”Cine știe, câștigă”, organizat în fiecare an în cadrul ”Primăverii culturale giurgiuveane” a reunit si anul acesta elevi de gimnaziu care au dovedit ca au cunoștințe vaste în mai multe domenii școlare. Anul acesta, școlile participante au fost în număr de șase (Școala Gimnazială nr.… Citește mai mult ȘCOALA GIMNAZIALĂ NUMĂRUL 7 A CÂȘTIGAT CEA DE-A V-A EDIȚIE A CONCURSULUI ”CINE ȘTIE, CÂȘTIGĂ”

ANUNT Pentru ocuparea posturilor contractuale de executie, de dansatori

  Centrul Cultural Local Ion Vinea Giurgiu, organizeaza la sediul său din Str. Hristo Botev nr. 2, Giurgiu, concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a 8 posturi contractuale vacante de dansatori Pentru ocuparea posturilor vacante candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii generale, conform regulamentului cadru aprobat prin HG nr. 286/2011cu modificările şi completările ulterioare: a)… Citește mai mult ANUNT Pentru ocuparea posturilor contractuale de executie, de dansatori