Cercul de coregrafie

Cercul de coregrafie
Este un cerc cu o mare extindere culturala, care de-a lungul anilor, a avut succese atat pe plan local, national si international.
Au participat la numeroase spectacole si actiuni ale Centrului Cultural Local „Ion Vinea”: ziua martisorului, 8 martie, ziua orasului Giurgiu, ziua Europei, ziua Dunarii, spectacole de craciun, dar si spectacole inetrnationale: Turcia, Italia, Ucraina, Bulgaria, Polonia, Ziua Ungariei.
Cercul are in componenta sa formatii de dans modern, dans sportiv, majorette si gimnastica de intretinere.
Cursurile de coregrafie ofera tinerilor sansa de cunoastere a artei coregrafice, relaxare si buna dispozitie.   Sunt inscrisi copii cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani.


Dansul este o arta moderna si complexa care dateaza de secole.
– dansul ajuta la coordonarea miscarilor si va ajuta echilibrul.
– dansul facut cu regularitate, imbunatateste sanatatea.
– dansul pastreaza flexibilitatea.
– dansul imbunatateste capacitatea de comunicare si dezvolta capacitatea de lucru in echipa.
In prezent activeaza cursurile de coregrafie – dans modern din cadrul Centrului Cultural Local „Ion Vinea” Giurgiu un numar de peste 80 de copii si tineri.

 

Focsani 2016

Început de vacanţă cu succes pentru copiii cercului de dans modern

din cadrul  Centrului Cultural  „Ion Vinea”

 

Vacanţa de vară a început cu rezultate excelente pentru artiştii clasei de dans modern ai Centrului Cultural „Ion Vinea” Giurgiu, care în data de 5 iulie 2016 au reprezentat instituţia la Concursul Naţional de dans – RITM 2016 Focşani ajuns la ediţia a XVII.

În urma unei pregătiri intense  şi a unei evoluţii deosebite trupa  OOPS Dance a adus la Giurgiu două premii I obţinute la genul de dans de caracter şi  genul de dans modern.

La acest concurs au participat judeţe ca Alba, Ialomiţa, Călăraşi, Bacău, Galaţi, Olt, Timiş, Iaşi, Vrancea, Vaslui, Botoşani.

Felicitări acestor copii minunaţi şi coregrafei Tania Moga!

Picture 223 Picture 038

2 gânduri despre „Cercul de coregrafie


    1. Buna dimineata, referitor la intrebarea dvs, va transmitem ca la cercul de coregrafie se fac inscrieri in continuare, deschiderea cursurilor va avea loc pe data de 1 oct. 2015 ora 18.00 la Centrul Cultural „Ion Vinea”. Va asteptam.

Lasă un răspuns